• 1 شهریور 1399

پیام رییس دانشگاه به مناسبت روز پزشک

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در پیامی یکم شهریور ماه روز پزشک را به جامعه پزشکی تبریک گفت.

پیام رییس دانشگاه به مناسبت روز پزشک

به گزارش وبدا / متن پیام به شرح ذیل است؛

بسمه تعالی

یکم شهریور ماه، زاد روز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته  ونامدار ایرانی، ابوعلی سینا فرصتی است مغتنم برای یادآوری و درک اهمیت و جایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکان که با همت والای خود و به واسطه مهارت، دانش، ایثار و اخلاص همواره نویدبخش حیات و سلامت مردم بوده و طبابت را با حکمت و اخلاق در آمیخته و با دم مسیحیائی خویش ، درد و رنج را از جسم و روان دردمندان زدوده و شوق امید را در کالبد جسم و روح زندگی آنان می دمند.

امسال در شرایطی به استقبال روز پزشک می‌رویم که با ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، امام حسین(ع) همزمانی یافته و در ماه های اخیر، کادر درمانی به ویژه جامعه پزشکی با تلاشی خستگی ناپذیرو مجاهدت و از خود گذشتگی  در میدان مبارزه با ویروس کرونا و ایثار جهادگونه ای را به تصویر کشیدند.

اینجانب ضمن تسلیت ایام محرم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت، به مناسبت روز پزشک از تلاش‌ها و خدمات ارزنده و صادقانه پزشکان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به مردم این خطه تقدیر و تشکر نموده و سلامتی و توفیق روز افزونتان را از درگاه ایزد منان مسالت می نمایم.

دکتر علیرضا مسلم

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار