• 1 اسفند 1398

دعوت رئیس دانشگاه از جامعه دانشگاهی برای حضور در انتخابات

دکترعلیرضا مسلم رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزواردر پیامی از جامعه دانشگاهی برای حضور حداکثری در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری دعوت کرد.

دعوت رئیس دانشگاه از جامعه دانشگاهی برای حضور در انتخابات

در متن این پیام آمده است:
"اگر مردم در صحنه حضور داشته باشند، کشور در امنیت خواهد ماند. مهمترین مظهر این حضور، انتخابات است."(مقام معظم رهبری)
انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی، نماد بارزی از مردم سالاری دینی است که برای هر هم‌وطن فرصتی را ایجاد می کند تا در تعیین سرنوشت خود گام بردارد و با دمیدن روحی تازه در قامت این کشور به اعتلای آن کمک کنند.
بدون تردید در این برهه حساس و سرنوشت ساز، نقش و تاثیر دانشگاه و دانشگاهیان در صحنه انتخابات بر کسی پوشیده نیست، قشر فرهیخته کشور می تواند در کنار سایر اقشار در جهت اعتلای مردم سالاری دینی اهتمام ورزیده و ضمن ترغیب مردم، نقش سازنده تک تک افراد در سرنوشت کشور را تبیین نماید.
اینجانب به نوبه خود، از  دانشگاهیان عزیز دانشگاه علوم پزشکی و همچنین مردم شریف سبزوار بزرگ دعوت می کنم تا با حضور موثر خود، ضمن رقم‌زدن حماسه‌ای دیگر در انتخابات دوم اسفندماه، دشمنان دین و ملت خود را همچون گذشته مایوس و ناامید نمایند.