• 13 دی 1398

پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی شهادت سردار سلیمانی

رییس دانشگاه علوم ‌پزشکی سبزوار شهادت حاج قاسم سلیمانی سردار سرافراز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.

پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی شهادت سردار سلیمانی

بسمه تعالی

سردار دلاور و فرمانده شجاع سپاه اسلام که عمر خود را برای پاسداری از کشور عزیزمان، صیانت از ارزشهای اسلامی و یاری ستمدیدگان گذرانید، سرانجام با رسیدن به فیض شهادت به خیل شهیدان انقلاب اسلامی پیوسته و‌ نام‌خود را در تاریخ مدافعان مردم و میهن جاودانه ساخت.

اینجانب شهادت سردار رشید اسلام، سردار حاج قاسم سلیمانی را به محضر حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و عموم ملت ایران تبریک و تسلیت عرض می نمایم و برای آن مجاهد خستگی ناپذیر جبهه های حق علیه باطل علو درجات و برای همرزمان غیورش صبر و سرافرازی مسالت می نمایم.

دکتر علیرضا مسلم

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار