• 16 بهمن 1400
مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی:

امتحانات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سبزوارغیر حضوری شد

مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: پیرو جلسه شورای آموزشی دانشگاه امتحانات باقیمانده دانشکده ها از تاریخ ۲۳بهمن به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

امتحانات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سبزوارغیر حضوری شد

به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی / دکتر رضا حکمت شعاردر گفتگو با وبدا اظهار کرد: برابر مصوبات شورای آموزشی دانشگاه مورخه 16 بهمن ماه سال جاری لیه امتحانات باقی مانده دانشکده های بهداشت و پیراپزشکی بصورت مجازی از هفته آینده برگزار می گردد که برنامه آن در سامانه هم آوا بارگزاری خواهد شد.

وی افزود: امتحان فیزیوپات دانشجویان پزشکی فقط در مورخ 17 بهمن ماه به صورت حضوری و باقی مانده امتحانات بصورت مجازی برگزار خواهد شد.

مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اضافه کرد: حضور دانشجویان استاژر و اینترن بصورت پنجاه درصدی در هر روز در بخش ها  تا یایان سال برنامه ریزی و انتخاب واحد در دو بازده زمانی ۲۴ تا ۲۹ بهمن و ۱۴ تا ۱۹ اسفند ماه انجام و کلاس های ترم بعد تا پایان سال ۱۴۰۰بصورت مجازی برگزار خواهدگردید.

دکترحکمت شعار ادامه داد: کارآموزی ها و کارورزی های کلیه دانشکده ها هم در ترم آینده از ابتدای ترم بصورت حضوری برگزار خواهد شد‌.

مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارتاکید کرد: مصوبات شورای آموزشی دانشگاه جهت اطلاع دانشجویان و اساتید محترم به منظور برنامه ریزی اعلام و تقاضا داریم دانشجویان به طور مستمر سایت دانشگاه و دانشکده های خود در خصوص آخرین اخبار و اطلاعات آموزشی را دنبال نمایند./آزاد