سالی نو برای تحصیل علم و اخلاق

بار دیگر فصل روشن «مهر» از راه می رسد و صحیفه نورانی معرفت با سرانگشت تکاپو ورق می خورد و دروازه های آسمانی بینش و دانایی به روی صدها هزار دانش پژوه آغوش می گشایند.

از سوی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت؛

جزئیات جدید استخدام در دانشگاه های علوم پزشکی کشور تشریح شد

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: آزمون استخدامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برای استخدام 10 هزار نیروی مورد نیاز، به صورت هم زمان با سایر دستگاه های اجرایی از طریق سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوارعنوان کرد؛

آمادگی دانشگاه در موج دوم سفرهای تابستانی / پیشگیری از وقوع حوادث ترافیکی با مشارکت همه جانبه دستگاهای مرتبط

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و پیش‌بینی تمهیدات لازم، این دانشگاه آمادگی کامل جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در موج دوم سفرهای تابستانی را دارد.

معاون درمان دانشگاه :

دومین دستگاه ماموگرافی دیجیتال نصب و راه اندازی شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت: دومین دستگاه ماموگرافی دیجیتال با اعتباری بالغ بر20میلیارد یال در مرکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری‌های غیر واگیر و سرطان این دانشگاه نصب و راه اندازی شد.

بستری 17 هزار بیمار بین الملل در بیمارستان‌های کشور / سبزوار پیشرودر گردشگری سلامت

رئیس اداره گردشکری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بستری 17 هزار بیمار بین‌الملل طی سه ماه نخست سال جاری در بیمارستان‌های کشور خبر داد و گفت: این میزان بستری نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد چشم‌گیری داشته است.

با حضور رییس جمهور؛

استقرار پرونده الکترونیک سلامت در کشور آغاز شد

در مراسمی با حضور رییس جمهور، رییس دفتر رییس جمهور، وزیر بهداشت، رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، رییس کل سازمان نظام پزشکی و رییس انجمن جراحان ایران، استقرار پرونده الکترونیک سلامت در کشور آغاز شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوارعنوان کرد؛

آغاز پذیرش بیماران بین الملل در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حشمتیه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: بیمارستان تخصص وفوق تخصصی حشمتیه موفق به اخذ مجوز در سامانه گردشگری سلامت وزارت بهداشت جهت پذیرش بیماران بین الملل شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزواراعلام کرد؛

فعالیت 311واحد بهداشتی و ایستگاه ثابت و سیار در اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: بیش از 262 مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی،پایگاه سلامت و خانه بهداشت و 49 ایستگاه ثابت و سیار در سبزوار و شهرستان های تحت پوشش دانشگاه آماده اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار:

بسیج ملی کنترل فشار خون درسبزوارآغاز شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت: برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون از جمعه همزمان با سراسر کشور در این شهرستان آغاز و تا پانزدهم تیرماه ادامه خواهد داشت.

پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاري سبزوار

به اطلاع كليه كادر پرستاري مشمول ماده 16 قانون سازمان نظام پرستاري مي‌رساند، پنجمین دوره انتخابات هیئت مدیره های سازمان نظام پرستاري در تاريخ 98/4/21 به طور هم‌ زمان در سراسر كشور برگزار خواهد شد.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی سبزوار:

هزینه برنامه های هفته سلامت به سیل زدگان اختصاص یافت

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت:براساس مصوبه ستاد گرامیداشت هفته سلامت دانشگاه ،هزینه برنامه‌های هفته سلامت این شهرستان به سیل ‌زدگان اختصاص یافت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار عنوان کرد؛

کاهش صددرصدی مرگ مادران باردار در سبزوار

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گفت: سال گذشته با اقدامات صورت گرفته و با تلاش ماما های مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستان ها، تعداد مرگ و میر مادران باردار در این شهرستان به صفر رسیده است.