دکتر مسلم:افزایش 2 برابری تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در سبزوار
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در ارتباط تلفنی با وبدا عنوان کرد؛

افزایش 2 برابری تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا / پیش بینی موج سهمگین کرونا در غرب خراسان

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: تعداد بیماران کرونایی بستری شده در این شهرستان طی روزهای اخیر نسبت به هفته گذشته ۲ برابر شده است.

دکتر مسلم:قرار گیری سبزوار در وضعیت نارنجی
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوارعنوان کرد؛

قرار گیری سبزوار در وضعیت نارنجی / ابتلای 8هزار و202نفر به کرونا در غرب خراسان

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: متاسفانه علی رغم هشدارها در رعایت پروتکل های بهداشتی، شهرستان از نظر شیوع کرونا به وضعیت نارنجی وارد شده است.

در ارتباط تصویری با مرکز اورژانس و تعدادی از مراکز درمانی کشور؛

رییس جمهور از تلاش و فداکاری شبانه روزی مدافعان سلامت قدردانی کرد

رییس جمهور در ارتباط ویدئوکنفرانسی با مرکز اورژانس تهران و تعدادی از مراکز درمانی کشور ضمن تبریک فرارسیدن عید نوروز از تلاش و فداکاری خالصانه و شبانه روزی کادر درمان کشور و مدافعان سلامت قدردانی کرد.

درخواست روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور از ملت فهیم ایران؛

مراعات محدودیت ها به معنی همراهی شما با مدافعان سلامت است

روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در پیامی، از مردم فهیم کشورمان خواستند تا در تعطیلات پیش رو، برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا هوشیار بوده و با رعایت محدودیت ها و پروتکل های بهداشتی، از شیوع بیماری جلوگیری کرده و با مدافعان سلامت همراه شوند.

خطرناک‌ ترین عامل در چرخش ویروس جهش یافته، سفر است
وزیر بهداشت در همایش تبیین برنامه نوروزی تشدید گام چهارم بسیج ملی طرح شهید سلیمانی:

خطرناک‌ ترین عامل در چرخش ویروس جهش یافته، سفر است

وزیر بهداشت گفت: جایگزینی ویروس جهش یافته به سرعت اتفاق می ‌افتد و این خطر بزرگی برای نظام سلامت است که یک ویروس با قدرت سرایت و ابتلای بسیار بالاتر و به شدت تند و تیزتر و مرگ آفرینی به شدت خطرناک ‌تر و وحشتناک ‌تر، جایگزین شود.

رییس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا:

از مردم خواهش می‌کنیم برای حفظ سلامتی خودشان امسال نیز در ایام عید از سفر صرف‌نظر کنند

رییس جمهور با درخواست از مردم برای صرفنظر از رفتن به سفر در تعطیلات نوروزی با هدف حفظ سلامت جامعه و کمک به کادر درمانی کشور، تاکید کرد: تاب آوری نظام سلامت کشور حد و اندازه مشخص دارد، همکاری همگانی برای رعایت اصول بهداشتی همچنان ضروری است.

تا کنون 187 مورد ویروس جهش یافته انگلیسی در کشور داشته ایم

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بر اساس اولویت بندی که در سند ملی واکسیناسیون کووید19 مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا وجود دارد، واکسیناسیون انجام می شود. اولویت بندی در این سند، حاصل تلاش 19 نفر از بهترین متخصصین کشور بود که بیش از سه هفته کار کردند.

وزیر بهداشت در یازدهمین اجلاس مجازی روسای دانشگاه های علوم پزشکی:

اول گردنه پرالتهاب خیز چهارم بیماری هستیم/ ویروس ها نیازمند پاسپورت نیستند

وزیر بهداشت گفت: امروز به شکل اضطراری جلسه ای با روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور داشتیم و اتفاقات جدیدی رخ داده که ما را به شدت نگران کرده است.

رییس دانشگاه خبرداد؛

آغاز واکسیناسیون سراسری علیه کووید۱۹ در سبزوار

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: نخستین مرحله ایمن‌سازی علیه ویروس همه‌گیر کرونا در سبزوار امروز ۲۳ بهمن ماه با تزریق واکسن به اعضای کادر درمان این دانشگاه آغاز شد.

رییس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا عنوان کرد:

قدردانی از تلاش کادر درمانی و بهداشتی کشور

رییس جمهور با قدردانی مجدد از از تلاش کادر درمانی و بهداشتی کشور، تصریح کرد که اصرار ما این است که در این دو ماه، کاری کنیم که با موج چهارم مواجه نشویم و سلامت و کسب و کار مردم دچار اختلال نشود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه خبرداد؛

ارتقاء ۴ رتبه ای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در رتبه بندی پژوهشی دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از ارتقاء قابل توجه رتبه پژوهشی توسط این دانشگاه در رتبه بندی پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبرداد

دکتر مسلم
رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوارعنوان کرد؛

کاهش تعداد بیماران بستری کرونا در بیمارستان‌/ مقابله با کرونا نیازمند همراهی و همکاری مردم است

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: هم اکنون در دی ماه سال جاری با کاهش روند ابتلا به بیماری حدود 22درصد آزمایش های روزانه کرونا در حوزه این دانشگاه مثبت است.