بازدید این صفحه : 1605182
 بازدیدکنندگان آنلاين : 22
 زمان بازدید : 0/6094
  • دهه کرامت گرامی باد
    دهه اول ماه ذی‌العقده، دهه کرامت است و آغازش با ولادت حضرت معصومه (س) و پایانش با ولادت حضرت ابوالحسن علی بن موسی‌الرضا (علیه السلام) می‌باشد.دهه کرامت یادآور لطیف‌ترین علائق و مهر و وفاهای کم‌نظیر یک خواهر نسبت به مقام شامخ و معنوی برادر است.

• پیاده روی کارکنان شبکه بهداشت، بیمارستان وبسیجیان جامعه پزشکی جغتای به مناسبت آزادسازی خرمشهر
    مراسم پیاده‌روی صبحگاهی با حضور جمعی از کارکنان شبکه و بیمارستان و اعضای بسیج جامعه پزشکی با ادای احترام به شهدای شهر جغتای آغاز و تا جوار شهدای گمنام آرمیده در خاک پارک ستارگان این شهر برگزار شد.

• تجلیل از خدمات ماماهای شبکه بهداشت و درمان جغتای
    به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ماما، مهندس حسین زرقانی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جغتای، از ماماهای سطح شهرستان به جهت تلاش در راستای پیشبرد اهداف بهداشتی و ارتقاء سطح سلامت قدردانی نمود.

• تجلیل از مسئولین روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان ولی عصر(عج)جغتای
    به مناسبت 27 اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی از مسئولان روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان ولی عصر(عج) جغتای تجلیل شد.

• دیدار رئیس و پرسنل شبکه بهداشت و درمان با رئیس هلال احمر جغتای
    در راستای اجرای طرح شهید سلیمانی، رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان ولی عصر(عج) با رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان جغتای دیدار و از زحمات این نیروهای نجات گر تقدیر کردند.

شبکه بهداشت و درمان جغتای

دهه کرامت گرامی باد
 ٠٨:٣٠ - شنبه ٢٢ خرداد ١٤٠٠ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>
 ٢٢:١٨ - شنبه ١٥ خرداد ١٤٠٠ - تعداد نظرات : ٠ادامه خبر >>