 |
اخبار > دعوت رئیس دانشگاه برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن |
 |
چاپ ارسال به دوست

دعوت رئیس دانشگاه برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن
رئیس دانشگاه طی پیامی ضمن تبریک سالروز سی و نهمین بهار انقلاب اسلامی ، دانشگاهیان را به حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.
رئیس دانشگاه طی پیامی ضمن تبریک سالروز سی و نهمین بهار انقلاب اسلامی ، دانشگاهیان را به حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.
روابط عمومی و امور بین الملل / متن پیام دکتر علیرضا مسلم بدین شرح است: بسم ا... الرحمن الرحیم « یوم الله 22 بهمن ماه نقطه عطف تاریخ و نمونه وحدت، همدلی ، ایثار و فداکاری یک ملت است . ملتی که به رهبری امام خمینی(ره) عمیق ترین تحولات را بر محور ایمان رقم زده و پایمردی خود را به رخ جهانیان به نمایش گذاشته اند .
و اینک بعد از 39 سال بر هر فرد ایرانی فرض واجب است که با آرمانهای امام راحل و مقام معظم رهبری و خون شهیدان تجدید میثاق نماید و 22 بهمن ارزشمند ترین نماد تجدید میثاق است .
لذا اینجانب از جامعه دانشگاهی ، اساتید ،پژوهشگران و دانشجویان که نقشی برجسته و تاثیرگذار در حفظ آرمان های انقلاب شکوهمند اسلامی دارند، دعوت می نمایم تا همصدا و همگام با دیگر اقشار جامعه در راهپیمایی22 بهمن ماه حضور یابند .
تاریخ درج خبر: شنبه ٢١ بهمن ١٣٩٦ / شماره خبر: ٧٩٤٠ / تعداد بازدید: 2585
...در حال ثبت نظر  نظر شما ...در حال ثبت نظر 
|