چاپ    ارسال به دوست

 

 

دعوت رئیس دانشگاه برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن

رئیس دانشگاه طی پیامی ضمن تبریک سالروز سی و نهمین بهار انقلاب اسلامی ، دانشگاهیان را به حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.

رئیس دانشگاه طی پیامی ضمن تبریک سالروز سی و نهمین بهار انقلاب اسلامی ، دانشگاهیان را به حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.

روابط عمومی و امور بین الملل / متن پیام دکتر علیرضا مسلم بدین شرح است: بسم ا... الرحمن الرحیم « یوم الله 22 بهمن ماه نقطه عطف تاریخ و نمونه وحدت، همدلی ، ایثار و فداکاری یک ملت است . ملتی که به رهبری امام خمینی(ره) عمیق ترین تحولات را بر محور ایمان رقم زده و پایمردی خود را به رخ جهانیان به نمایش گذاشته اند .

و اینک بعد از 39 سال بر هر فرد ایرانی فرض واجب است که  با آرمانهای امام راحل و مقام معظم رهبری  و خون شهیدان تجدید میثاق نماید و 22 بهمن ارزشمند ترین نماد تجدید میثاق است .

لذا اینجانب از جامعه دانشگاهی ، اساتید ،پژوهشگران و دانشجویان که نقشی برجسته و تاثیرگذار در حفظ آرمان های انقلاب شکوهمند اسلامی دارند، دعوت می نمایم تا همصدا  و همگام با دیگر اقشار جامعه در راهپیمایی22 بهمن ماه حضور یابند .

 

 

تاریخ درج خبر: شنبه ٢١ بهمن ١٣٩٦    / شماره خبر:  ٧٩٤٠  / تعداد بازدید:  2575

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

لیست اخبار >>