چاپ    ارسال به دوست

 

 

در طرح کتابت قرآن کریم در دانشگاه ۱۲۰ نفر از دانشگاهیان شرکت کردند

15.00 800x600

در طرح کتابت قرآن کریم که در روز ۵ دی ماه در دانشگاه  اجرا شد، ۱۲۰ نفر از دانشجویان، کارکنان واعضای هیات علمی دانشگاه در این طرح شرکت کردند.

به گزارش مفدا سبزوار، طرح کتابت قرآن کریم در راستای افزایش انس اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با کتاب آسمانی به مدت یک روز در تاریخ ۵ دی ماه جاری در بیمارستان حشتمیه برگزار شد.

دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در قالب این طرح قرآنی، آیات قرآنی را انتخاب کرده و آن را با خودکار، قلم، مداد و... کتابت کردندکه خوشبختانه استقبال خوبی از این طرح به عمل آمد. در مرحله بعدی اجرای این طرح معنوی، قرار است طرح کتابت قرآن کریم در ماه‌های آینده نیز در این دانشگاه اجرا شود.

دکتر حیدری مدیرفرهنگی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در گفت وگو با مفدا با اشاره به استقبال دانشجویان، کارکنان واعضای هیات علمی دانشگاه از اجرای طرح کتابت قرآن کریم گفت: با توجه به استقبال خوب دانشگاهیان از این طرح، قطعا در صدد اجرای آن در ماههای آینده هستیم.

وی گفت: اجرای طرح کتابت قرآن کریم در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در ادامه طرح‌های قرآنی مانند قرائت قرآن در خوابگاه‌های این دانشگاه است که سالانه ۵۰ دور کامل قرآن کریم در قالب این طرح در دو خوابگاه پسران و دختران توسط دانشجویان ختم می‌شود.

مدیرفرهنگی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: آثار کتابت شده آیات قرآن کریم، در قالب نمایشگاهی در معرض دید علاقه‌مندان قرآنی قرار می‌گیرد.

حیدری با بیان اینکه ۴۵۰ نفر از دو هزار دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در طرح‌های قرآنی دانشگاه مشارکتی فعال دارند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه توانسته‌ایم حدود یک چهارم از دانشجویان دانشگاه را به فعالیت‌های قرآنی جذب کنیم و انس آنها را با کتاب آسمانی بیشتر کنیم.

وی همچنین از اجرای طرح قرائت صفحه به صفحه قرآن کریم توسط دانشجویان این دانشگاه خبر داد وگفت: این طرح سه سال است که در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار اجرا می‌شود و در قالب این طرح، دانشجویان، صفحات قرآنی را که در داخل کاورهای مخصوصی در خوابگاه‌ها قرار دارند را انتخاب کرده و با قرائت آن، در طرح ختم قرآن کریم مشارکت می‌کنند که خوشبختانه با اجرای این طرح، سالانه حدود ۶۰ بار قرآن در خوابگاه‌های دانشگاه ختم می‌شود.

حیدری گفت: همچنین در قالب طرحی دیگر، دانشجویان و دوستداران قرآنی مستقر در خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در کلاس‌های تخصصی قرآن کریم حضور می‌یابند که از جمله می‌توان به کلاس‌های آموزشی قرائت، حفظ وترتیل وتفسیر قرآن کریم وهمچنین روانخوانی قرآن اشاره کرد.

اعتماد بر حفظ قرآن در حافظه ها نمی توانست اطمینان خاطر در مورد صیانت قرآن را فراهم نماید. از این رو پیامبر اسلام در سالهای نخستین اسلام، به جهت اهتمام خاص به قرآن برای نوشتن  وحی ، آنان را که نوشتن میدانستند برگزید تا با دقت به ضبط و ثبت آیات اقدام نمایند و افرادی که به نوشتن کلام وحی میپرداختند را کاتب وحی میگفتند، عده ای هم آن را حفظ میکردند.

وی خاطرنشان کرد: کتابت قرآن یکی از موضوعات بنیادین در علوم قرآنی ومجموعه علوم و معارف اسلامی است که علم رسم المصحف یا علم مرسوم الخط جایگاه ونقش مهمی در ارتباط با حفظ اصالت و جاودانگی قرآن برعهده دارد.

انجام طرح کتابت در مکان هایی مانند دانشگاه که محل تحصیل علم و فعالیت دانشمندان و صاحبان علم و دانش است باعث می شود تا قرآن توسط افراد فاضل و صاحب دانش نگارش شود تا شان قرآن و حفظ و کتابت قرآن با نگارش آن توسط فضلا و صاحبان علم حفظ شود.


 

تاریخ درج خبر: يکشنبه ١٠ دی ١٣٩٦    / شماره خبر:  ٧٧٠١  / تعداد بازدید:  2699

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

لیست اخبار >>