 |
اخبار > دو واحد متخلف بهداشتی در شهرستان داورزن به مراجع قضایی معرفی شدند |
 |
چاپ ارسال به دوست

دو واحد متخلف بهداشتی در شهرستان داورزن به مراجع قضایی معرفی شدند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان داورزن گفت: دو واحد متخلف بهداشتی در شهرستان داورزن به مراجع قضایی معرفی شدند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان داورزن گفت: دو واحد متخلف بهداشتی در شهرستان داورزن به مراجع قضایی معرفی شدند.
روابط عمومی/ دکتر میری سرپرست شبکه بهداشت و درمان داورزن با اشاره به نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر مراکز و اماکن بین راهی اظهار داشت: در بازرسی از دو رستوران بین راهی و عدم مطابقت نتایج نمونه های اخذ شده، متخلفین به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی افزود: در بازرسی ها ضمن بررسی وضعیت بهداشت فردی، مکانی و ابزار و تجهیزات، جهت تعیین صلاحیت مصرف مواد غذایی نمونه برداری های میکروبی و شیمیایی اخذ و به آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو ارسال میگردد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان داورزن خاطر نشان کرد: همشهریان گرامی میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف در مراکز تهیه و توزیع، اماکن عمومی و... از طریق سامانه 190 شکایت خود را اعلام نمایند.
تاریخ درج خبر: سه شنبه ٢٨ آذر ١٣٩٦ / شماره خبر: ٧٦٢٦ / تعداد بازدید: 3616
...در حال ثبت نظر  نظر شما ...در حال ثبت نظر 
|