چاپ
ارسال به دوست
در راستای کنترل بهداشت وسلامت مواد غذایی و بهداشتی
انجام 2300 آزمایش شیمیایی ومیکروبی بر روی مواد غذایی و بهداشتی در شش ماهه نخست سال
مدیر آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از انجام 2300آزمایش شیمیایی و میکروبی بر روی مواد غذایی و بهداشتی در شش ماهه نخست سال خبر داد.
مدیر آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از انجام 2300 آزمایش شیمیایی و میکروبی بر روی مواد غذایی و بهداشتی در شش ماهه نخست سال خبر داد. مریم صاحب الزمانی مدیر آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه با اشاره به کنترل بهداشت و سلامت مواد غذایی،آشامیدنی،بهداشتی و مواد اولیه مصرفی در کلیه مراحل تولید و عرضه نمونه های داخلی،وارداتی و صادراتی اظهار داشت: در همین راستا در شش ماهه نخست سال جاری 2300 آزمایش شیمیایی و میکروبی بر روی مواد غذایی و بهداشتی توسط آزمایشگاه انجام گرفته است. وی افزود: در شش ماهه نخست سال جاری 760 نمونه مواد غذایی و بهداشتی از سطح تولید وتوزیع و جهت انجام آزمایشات شیمیایی و میکروبی به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو ارسال شده است. مدیر آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی و بهداشتی با توجه به کنترل کیفیت نان و میزان آهن آردهای غنی شده افزود: کمبود آهن یکی از شایع ترین علت کم خونی است و یکی از راه های جلوگیری از ابتلا به کمبود آهن غنی سازی مواد غذایی می باشد بر همین اساس نان یک حامل مناسب برای غنی سازی با ریز مغذی ها به ویژه آهن در نظر گرفته شده است. مریم صاحب الزمانی در ادامه با اشاره به تدوین برنامه ملی غنی سازی آرد تصریح کرد: در همین راستا بطور ماهانه از کارخانه های آرد شهرستان توسط اداره غذا دانشگاه نمونه برداری انجام و جهت کنترل میزان آهن به آزمایشگاه ارسال می گردد و به همین منظور در سال گذشته تعداد190 نمونه و در 6 ماهه نخست سال جاری جهت اندازه گیری آهن در آرد ها 70 نمونه به روش بیناب سنجی آزمون انجام شده است. وی با اشاره به سرانه مصرف نان در کشور که 320گرم در روز برآورد شده است اظهارداشت: با توجه به استفاده از بلانکیت در نان توسط نانوایان جهت تخمیر و آماده سازی زود هنگام و عوارض این ماده ،ضروت کنترل این ماده در نان توسط وزارت بهداشت جدی گرفته شده است. صاحب الزمانی ادامه داد: آزمایشگاه کنترل مواد غذایی با راه اندازی روش آزمون اندازه گیری بلانکیت در نان از سال 95 تا 6 ماهه اول سال جاری با آزمایش روی 350 نمونه، نان را از نظر جوش شیرین،نمک و بلانکیت مورد ارزیابی قرار داده که از این تعداد نمونه های بررسی شده هیچ عدم انطباقی مبنی بر استفاده از جوش شیرین برای ورآمدن سریع خمیر و سرعت در پخت نان مشاهده نشده است. شایان ذکر است؛ آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با کادری مجرب در راستای کنترل سلامت و بهداشت مواد غذایی و بهداشتی مشغول به فعالیت می باشد تا همشریان گرامی مواد غذایی و بهداشتی را به صورت سالم و بهداشتی دریافت نمایند.
تاریخ درج خبر: دوشنبه ٢٩ آبان ١٣٩٦ / شماره خبر: ٧٤٢٠ / تعداد بازدید: 3365
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |