چاپ    ارسال به دوست

 

 

راه اندازی بخش مراقبت های ویژه داخلی در مرکز آموزشی درمانی واسعی

مدیر مرکز آموزشی درمانی واسعی از راه اندازی بخش مراقبت های ویژه داخلی (ICU3)  با ۹ تخت در این مرکز خبر داد.

سید محمد میری مدیر مرکز آموزشی درمانی واسعی  اظهار داشت:با انتقال سایت قلب به بیمارستان حشمتیه با تغییر کاربری، ساخت و بهسازی بخش سی سی یو قلب و اعتبار عمرانی یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و در زیربنای متر مربع بخش ICU3 از امروز آغاز به پذیرش بیمار کرد و تبدیل به سانتر icu دانشگاه گردید.

وی افزود : این بخش شامل ۹ تخت با شرایط کامل و استانداردهای روز است که اعتبار تجهیزات پزشکی بخش ۱۳هزار میلیار ریال می باشد.

میری تصریح کرد : با راه اندازی این بخش تعداد تخت های مراقبت ویژه بیمارستان واسعی به ۲۳ تخت افزایش یافت که این عدد مطابق با تعداد تخت های مصوب وزارت خانه است.

 وی همچنین افزود : همچنین ۵ تخت مراقبت های ویژه در سایر بخش های بیمارستان براساس دستورالعمل ها و استانداردهای روز وجود دارد.

مدیر مرکز آموزشی درمانی واسعی در پایان عنوان نمود : راه اندازی این بخش به کاهش آمار بیماران پشت نوبت نیز کمک می کند و سطح ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی را افزایش می‌دهد.

 

 

تاریخ درج خبر: جمعه ٥ آبان ١٣٩٦    / شماره خبر:  ٧٢٧٧  / تعداد بازدید:  2575

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

لیست اخبار >>