چاپ    ارسال به دوست

 

 

در راستای تامین و تجهیز مرکز با امکانات بستری سلطان آّباد

حضور معاون توسعه مدیریت و منابع در شبکه بهداشت و درمان خوشاب

.

گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت و درمان خوشاب : جلسه بررسی مشکلات و تسریع ساخت پروژه های در حال احداث شهر سلطان آباد با حضور علیرضا قائمی فر معاون توسعه مدیریت و منابع ، مهندس رهنما فر شهردار شهر سلطان آباد ، حمید عالمی مسئول گسترش معاونت بهداشتی ، در شبکه بهداشت ودرمان خوشاب برگزار گردید.
 معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ابتدا عرض تبریک به خانم دکتر غفاری سرپرست جدید شبکه به مناسبت انتصاب جدید وی ،در خصوص تسریع و پیگیری روند ساخت پروژه های در حال اجرای این شهر عنوان نمود: حل مشکلات و چالش ها موجود در حوزه بهداشت و درمان سلطان آباد نیازمند فعالیت و همکاری گسترده تر همه مسئولان اجرایی شهرستان با حوزه سلامت است .

وی با بیان اینکه هدف حوزه سلامت و خدمات شهری در راستای سالم سازی سلامت افراد و محیط شهری می باشد ، خواستار حمایت و همکاری شهرداری در ادامه اجرای زیست پزشک 2سلطان آباد شد .
 در ادامه مهندس رهنما فر شهردار سلطان آباد اظهار داشت: شهرداری‌ها در همه شهرها باید در سالم سازی و زیبا سازی مبلمان شهری گام بردارند و با عنایت به آغازهفته سلامت روان با شعار سلامت روان و محیط کار ،کمک به حفظ سلامت روحی و روانی و جلوگیری از افسردگی با توجه به شهر نشینی و زندگی صنعتی و ماشینی، شهرداری نیز آماده هر گونه همکاری را اعلام می نماید .
شایان ذکر است این جلسه در خصوص تکمیل و فضاسازی محوطه مرکز بهداشتی درمانی شبانروزی با امکانات بستری  ،پیگیری و انجام مشکلات ساختمانی موجود و همچنین تامین تجهیزات مصوباتی داشت که معاونت توسعه دانشگاه قول مساعدت و تامین تجهیزات مورد نیاز را دادند ./
200

 

تاریخ درج خبر: پنج شنبه ٢٧ مهر ١٣٩٦    / شماره خبر:  ٧٢١١  / تعداد بازدید:  3433

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

لیست اخبار >>