چاپ
ارسال به دوست
روابط عمومی معاونت بهداشتی خبر داد:
برگزاری کارگاه دو روزه بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت التور
کارگاه دو روزه بیماریهای منتقله از آب و غذا با محوریت التور طی دو روز در دو گروه جهت کلیه کاردان ها و کارشناسان بیماریها و بهداشت محیط مراکز بهداشتی درمانی با همکاری مدیریت بیماریها و بههداشت محیط معاونت بهداشتی برگزار گردید.
کارگاه دو روزه بیماری های منتقله از آب و غذا با محوریت التور طی دو روز در دو گروه جهت کلیه کاردان ها و کارشناسان بیماریها و بهداشت محیط مراکز بهداشتی درمانی با همکاری مدیریت بیماریها و بهداشت محیط معاونت بهداشتی برگزار گردید. دکتر عبداله زاده معاون فنی معاونت بهداشتی هدف از برگزاری این کارگاه را حساس سازی مراکز و شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه برای کشف و گزارش دهی بموقع طغیانهای منتقله از طریق آب و غذا دانست و گفت : با توجه به اهمیت بالای بار بیماری طغیانها باید توجه ویژه ای در این زمینه صورت گیرد. و بر لزوم توجه و مراقبت بیشتر کارکنان بهداشتی بر شناسایی، نمونه گیری و گزارش دهی موارد اسهالی، حساسیت و آمادگی برای بروز طغیان های مربوطه تاکید کرد مهندس هادی کرابی کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط اظهار داشت: با توجه به شروع فصل گرما و افزایش بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا ، رعایت موارد پیشگیری و بهداشت فردی وهمچنین ارتقاء روابط برون بخشی با ادارات مرتبط در این امر بویژه در حوزه آب و فاضلاب و نظارت دقیق بر کیفیت آب شرب ،بهداشت مواد غذایی و دفع بهداشتی فاضلاب در کنترل این بیماریها ازاهمیت بسزایی برخوردا است در ادامه طبق جدیدترین دستورالعمل ها مباحث آموزشی درزمینه کنترل و مدیریت بیماریهای منتقله از آب و غذا ، بهداشت آب و موادغذایی توسط کارشناسان واحد مدیریت بیماریها و گروه سلامت محیط و کارارائه و بر اجرای نظام مراقبت سندرمیک بیماریهای منتقله از آب و غذا در بیمار یابی و اموزش به بهورزان و مراقبین سلامت ،اطلاع رسانی و آموزش عمومی به مردم تأکید شد. در این کارگاه مطالب جامعی در خصوص نظام مراقبت بیماری وبا ، اسهال خونی ، بوتولیسم ، هپاتیت A وE ، طغیان ها ، بیماریهای اسهالی و. . . توسط دکتر رضایی پزشک واحد مدیریت بیماریها تدریس شد ./140
تاریخ درج خبر: سه شنبه ١٣ تير ١٣٩٦ / شماره خبر: ٦٦٦٤ / تعداد بازدید: 2988
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |