چاپ
ارسال به دوست
روابط عمومی معاونت بهداشتی خبر داد:
معدوم سازی 4 هزار کیلو گرم مواد غذایی فاسد در ماه رمضان
با ابلاغ دستورالعمل برنامه سلامت رمضان 96 از سوی معاون بهداشت وزارت بهداشت برنامه سلامت رمضان از ابتدای شروع ماه مبارک رمضان به شبکه ها و مراکز بهداشتی درمانی و پایگاهها ابلاغ و عملیاتی شد.
مهندس هادی کرابی کارشناس مسئول واحد بهدشت محیط در برنامه سلامت رمضان اظهار داشت :با ابلاغ دستورالعمل برنامه سلامت رمضان 96 از سوی معاون بهداشت وزارت بهداشت برنامه سلامت رمضان از ابتدای شروع ماه مبارک رمضان به شبکه ها و مراکز بهداشتی درمانی و پایگاهها ابلاغ و عملیاتی شد. وی گفت: امسال با شروع ماه مبارک رمضان 5 اکیپ نظارتی دانشگاهی و 57 نفر کارشناس بهداشت محیط ( بازرس) در برنامه شرکت داشتند و در هر روز در ساعات اداری و غیر اداری در قالب اکیپ های بازرسی فعال می باشند. مهندس کرابی ادامه داد: اعم اقدامات انجام شده شامل 5547 مورد بازدید از مرکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، شیرینی سنتی ، آش، حلیم و سایر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس و اماکن بین رهی انجام شد. مسئول برنامه سلامت رمضان خاطرنشان کرد : تعداد 1845 مورد سنجش عوامل محیطی ، کهنگی روغن ( پراکسید) ، اسیدیته،میزان نمک و آلودگی میکروبی از سطوح را با دستگاه های (تجهیزات) پرتابل بازرسی، 5324 مورد سنجش میزان کلر باقیمانده آب شرب و استخر های شنا، 215مورد نمونه برداری میکروبی از آب شرب واستخر، و تعداد 116 نمونه برداری از مواد غذایی از سطح عرضه، و تعداد 152 مورد اخطاریه بهداشتی صادر شد ، تعداد 18 امکنه به مراجع قضایی معرفی گردید، تعداد 8 باب واحد صنفی متخلف پلمپ گردید و مقدار 4087 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و ضبط و معدوم گردید./140
تاریخ درج خبر: يکشنبه ١١ تير ١٣٩٦ / شماره خبر: ٦٦٥٤ / تعداد بازدید: 2689
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |