چاپ    ارسال به دوست

 

 

روابط عمومی معاونت بهداشتی خبر داد:

برگزاری دومین جلسه کار گروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سبزوار

دومین جلسه کار گروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سبزوار با دستور کار جلسه پیشگیری و کنترل بیماریهای منقله از آب و غذا برگزار گردید.

دومین جلسه کار گروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سبزوار با دستور کار جلسه پیشگیری و کنترل بیماریهای منقله از آب و غذا برگزار گردید.

 مهندس میر دشتی معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان سبزوار ضمن تاکید براهمیت موضوع خواستار همکاری ادارات و سازمانها جهت اجرای برنامه های کنترلی شد و تاکید نمود: با توجه به فصل تابستان و شروع مسافرت های  تابستانی  به خصوص  قسمت های پرتردد مسافرین به ویژه  ورودی شهر و حاشیه کمربندی شهر بهداشت مواد غذایی ، آب شرب و نظافت پارک ها و... تمهیدات بهداشتی این گونه مراکز مد نظر قرار گیرد.

در ادامه دکتر مسعودیفر معاون بهداشتی در خصوص ضرورت شناسایی جمعیت های در معرض خطر و اماکن  پرخطر از نظر احتمال اپیدمی بیماریهای منتقله از آب وغذا به ویژه بیماری وبا توضیحات لازم را ارائه نمود و خواستار هماهنگی لازم در حوزه درون سازمانی و برون سازمانی و اقدام در راستای رفع فاکتورهای خطر شدند.

در همین راستا دکتر نوده مسئول واحد مدیریت بیماریها در خصوص نظام مراقبت بیماریها و عملکرد  دانشگاه در حوزه کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا گزارشی ارائه نمود و اظهار داشت :با توجه به برگزاری مراسم حج سال جاری و زیارت خیل عظیم زائرین و بازگشت حجاج افزایش مشارکت بخش خصوص در اجرای برنامه نظام مراقبت بیماریها و سیستم گزارش دهی را خواستار شد.

 در پایان مهندس کرابی کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط  گزارش عملکرد دانشگاهی در حوزه بهداشت مواد غذایی و آب ارائه نمود و در مورد چالش های بهداشت آب و مواد غذایی در منطقه تحت پوشش مطالبی را عنوان داشت و انتظارات لازم از سازمان ها و ادارات ذیربط در را این زمینه خواستار شد./140


 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ٧ تير ١٣٩٦    / شماره خبر:  ٦٦٣٤  / تعداد بازدید:  2434

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

لیست اخبار >>