چاپ
ارسال به دوست
روابط عمومی معاونت بهداشتی خبر داد:
برگزاری دومین جلسه کار گروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سبزوار
دومین جلسه کار گروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سبزوار با دستور کار جلسه پیشگیری و کنترل بیماریهای منقله از آب و غذا برگزار گردید.
دومین جلسه کار گروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سبزوار با دستور کار جلسه پیشگیری و کنترل بیماریهای منقله از آب و غذا برگزار گردید. مهندس میر دشتی معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان سبزوار ضمن تاکید براهمیت موضوع خواستار همکاری ادارات و سازمانها جهت اجرای برنامه های کنترلی شد و تاکید نمود: با توجه به فصل تابستان و شروع مسافرت های تابستانی به خصوص قسمت های پرتردد مسافرین به ویژه ورودی شهر و حاشیه کمربندی شهر بهداشت مواد غذایی ، آب شرب و نظافت پارک ها و... تمهیدات بهداشتی این گونه مراکز مد نظر قرار گیرد. در ادامه دکتر مسعودیفر معاون بهداشتی در خصوص ضرورت شناسایی جمعیت های در معرض خطر و اماکن پرخطر از نظر احتمال اپیدمی بیماریهای منتقله از آب وغذا به ویژه بیماری وبا توضیحات لازم را ارائه نمود و خواستار هماهنگی لازم در حوزه درون سازمانی و برون سازمانی و اقدام در راستای رفع فاکتورهای خطر شدند. در همین راستا دکتر نوده مسئول واحد مدیریت بیماریها در خصوص نظام مراقبت بیماریها و عملکرد دانشگاه در حوزه کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا گزارشی ارائه نمود و اظهار داشت :با توجه به برگزاری مراسم حج سال جاری و زیارت خیل عظیم زائرین و بازگشت حجاج افزایش مشارکت بخش خصوص در اجرای برنامه نظام مراقبت بیماریها و سیستم گزارش دهی را خواستار شد. در پایان مهندس کرابی کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط گزارش عملکرد دانشگاهی در حوزه بهداشت مواد غذایی و آب ارائه نمود و در مورد چالش های بهداشت آب و مواد غذایی در منطقه تحت پوشش مطالبی را عنوان داشت و انتظارات لازم از سازمان ها و ادارات ذیربط در را این زمینه خواستار شد./140
تاریخ درج خبر: چهارشنبه ٧ تير ١٣٩٦ / شماره خبر: ٦٦٣٤ / تعداد بازدید: 2434
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |