چاپ    ارسال به دوست

 

 

برگزاری نشست هیات امنای دانشگاههای کلان منطقه 9 آمایشی کشور

مسئول دبیر خانه هیات امناء دانشگاه گفت : نشست مشترک هیات امنا و برنامه ریزی عملیاتی سال 96 در کلان منطقه ۹ دانشگاه های علوم پزشکی کشور 12 اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وبدا/ مسئول دبیر خانه هیات امناء دانشگاه گفت : نشست مشترک هیات امنا و برنامه ریزی عملیاتی سال 96 در کلان منطقه ۹ دانشگاه های علوم پزشکی کشور 12 اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

علیرضا قائمی فرد گفت: این جلسه که با حضور دکتر امین لو مشاور وزیر و دبیر مجامع و هیات‌های امنای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی، هیات های امنای دانشگاه ها ، دانشکده ها همچنین قائم مقام برنامه ریزی و مدیران پایش دانشگاه ها و دانشکده های کلان منطقه ۹ کشور همراه بود با هدف بررسی و تصویب دستور مشترک هیات های امنا و تبیین برنامه عملیاتی سال ۹۶ از سوی معاونت برنامه ریزی، هماهنگی حقوقی و امورمجلس برگزار شد.

مسئول دبیر خانه هیات امناء دانشگاه  با اشاره به رونمایی سامانه برنامه ریزی عملیاتی سال ۱۳۹۶  اظهار داشت: در این جلسه دکتر رئوفی مدیر کل دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی معاونت برنامه ريزي هماهنگي حقوقي و أمور مجلس  وزارت بهداشت ضمن تشریح بخش های مختلف و داشبوردهای سامانه جدید، به ارائه برنامه های عملیاتی موجود در سامانه و دسترسی ها و امکانات جدید سامانه برنامه ریزی عملیاتی سال ۱۳۹۶ را به حاضرین معرفی کرد. 

همچنین در این همایش مهندس موهبتی معاون برنامه ریزی ، حقوقی و امور مجلس وزیر بهداشت پایش برنامه عملیاتی را تضمین کننده ادامه راه عنوان کرد و اظهار داشت: بر اساس سامانه طراحی شده در وزارت بهداشت روند اجرای این برنامه به صورت مستمر مورد پایش قرار می گیرد.

مهندس موهبتی در جلسه شوراي هماهنگي كلان منطقه ٩ كشور گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه تولیت نظام سلامت ازجمله بیمه های سلامت مشتمل بر سیاستگذاری ،برنامه ریزی،اعتبارسنجی و نظارت در وزارت بهداشت متمرکز شده است.

وی با بیان اینکه وزیر بهداشت گام های رو به جلوی برنامه عملیاتی را خارج از تصور دانسته است بیان داشت: این موفقیت حاصل تلاش روسای دانشگاه ها، مدیران پایش و دیگر تلاش گران در این عرصه بوده که به اجرا در آمده است.

وی کنترل کیفیت و مدیریت پروژه برنامه عملیاتی را بسیار مهم دانست و گفت: در پایش، خوداظهاری و در ارزیابی انطباق بسیار مهم است اما نداشتن پایش میدانی کار را دچار ضعف خواهد کرد. باید تلاش کنیم با انجام پایش میدانی و ارزیابی، فعالیت ها را بر اساس شاخصه هایی که باید متحول شوند در یک برنامه عملیاتی به پیش ببریم.

وی گفت: سامانه ارائه شده در برنامه عملیاتی در خدمت پایش کاری شما است و این مهم می تواند کمک کننده در مسیر کار باشد که با انجام نظام تشویق می توانیم قبل از به پایان رسیدن زمان خدمت خود به موفقیت دست پیدا کنیم. خلا برنامه عملیاتی باعث آسیب به برنامه توسعه کشور می شود و بدون برنامه عملیاتی، برنامه های توسعه ای در کشور به سر منزل مقصود نخواهد رسید

  مسئول دبیر خانه هیات امناء دانشگاه در ادامه افزود: معاون استاندار خراسان رضوي در جلسه شوراي هماهنگي كلان منطقه ٩ كشور با اشاره به اینکه در بهمن سال 68 نخستین برنامه میان مدت در کشور شکل گرفت گفت: جای بسی خرسندی است که اعلام کنیم پنج برنامه میان مدت تا کنون در کشور به پایان رسیده است و در سال 84 اولین برنامه دراز مدت تحت عنوان 1404 کار خود را آغاز کرد.

دکتر حسینی به بیماری های غیر واگیر اشاره کرد و افزود: امروزه 25 درصد تلاش ها در حوزه بیماری های غیر واگیر به علوم پزشکی و وزارت بهداشت باز می گردد اما 75 درصد دیگر موفقیت در گرو بعد اجتماعی و همکاری دیگر ارگانها و مردم می باشد.


 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ١٣ ارديبهشت ١٣٩٦    / شماره خبر:  ٦٣٦٢  / تعداد بازدید:  2012

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

لیست اخبار >>