چاپ    ارسال به دوست

 

 

دلجویی معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار از مصدومان حادثه اتوبوس مسافربری مشهد- اصفهان/ دستور صریح فرماندار سبزوار بر ارائه خدمات درمانی مناسب به مصدومان

دلجویی معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار از مصدومان حادثه اتوبوس مسافربری مشهد- اصفهان/ دستور صریح فرماندار سبزوار بر ارائه خدمات درمانی مناسب به مصدومان

معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار به همراه رئیس دانشگاه ، با حضور در بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی از وضعیت مصدمان حادثه واژگونی اتوبوس مشهد- اصفهان مطلع و از آنان دلجویی کرد.

به گزارش روابط عمومی، مهندس احمد برادران همچنین در این بازدید دستورات لازم برای ارائه خدماتی درمانی مناسب به بیماران را صادر و از تلاش های پرسنل بیمارستان امداد شهید بهشتی در جهت ارائه خدمات درمانی به حادثه دیدگان قدر دانی کرد.

وی در حاشیه این بازدید نیز گفت:حضور به موقع، سریع و ارائه خدمات مناسب توسط نیروهای اورژانس 115، جمعیت هلال احمر و سازمان آتش نشانی سبزوار سبب شد تا حادثه دیدگان به سرعت به بیمارستان منتقل شوند.

وی با تسلیت به خانواده های داغدار این حادثه افزود: تلاش می شود تا به مصدومان این حادثه خدمات درمانی و رفاهی به نحو مطلوبی ارائه شود.


 

 

تاریخ درج خبر: جمعه ١ ارديبهشت ١٣٩٦    / شماره خبر:  ٦٢٤٩  / تعداد بازدید:  3077

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

لیست اخبار >>