 |
اخبار > کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در طرح نوروزی شهرستان جوین |
 |
چاپ ارسال به دوست

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان جوین خبرداد:
کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در طرح نوروزی شهرستان جوین
در جریان اجرای طرح نوروزی توسط بازرسین بهداشت محیط جوین طرح مقدار 1012 کلیوگرم موادغذایی غیرقابل مصرف و فاسد شامل شیرینی ، بستنی فله ای ، سوسیس ، کالباس ، روغن ، رنگ های شیمیایی و نمک صنعتی شناسایی و امحاء شد.
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان جوین/مهندس احمد عباس آبادی مسئول بهداشت محیط شهرستان ضمن تایید خبر فوق گفت:این طرح در سطح شهرستان جوین با حضور فعال 8 نفر از بازرسان بهداشت محیط در مراکز عمده فروشی ها ، سوپرمارکت ها ، فروشگاه های بزرگ و اغذیه فروشی ها انجام شد.
وی ادامه داد: در جریان اجرای این طرح توسط بازرسین مقدار 1012 کلیوگرم موادغذایی غیرقابل مصرف و فاسد شامل شیرینی ، بستنی فله ای ، سوسیس ، کالباس ، روغن ، رنگ های شیمیایی و نمک صنعتی شناسایی و امحاء شد.
عباس آبادی اضافه کرد: در راستای نظارت و ارتقای سلامت جامعه و مسافران نوروزی و ایمنی آب، مواد غذایی، کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا در بخش تولید و عرضه و دفع صحیح پسماند و پسآب، برنامه بسیج سلامت نوروزی در قالب بازرسیهای مستمر در ساعات اداری و غیر اداری و در روزهای تعطیل تشدید گردید.
وی در ادامه گفت: نهادینهسازی فرهنگ مصرف غذای سالم ضرورت جامعه امروز بوده که در این زمینه الزامات تاریخ تولید، انقضاء، شرایط نگهداری مواد غذایی ، ملاک ارزیابی و پایش قرار گرفته و در صورت مشاهده موارد تخلف بهداشتی با متخلفین طبق قانون اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برخورد جدی به عمل می آید.
وی خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ برای شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان به صورت شبانهروزی پاسخگو ی مردم است.


تاریخ درج خبر: دوشنبه ١٤ فروردين ١٣٩٦ / شماره خبر: ٦١٧٦ / تعداد بازدید: 2320
نظرات بینندگان کاربر مهمان 1396/01/14 23:27 0 0  ای کاش این اقدامات درطول سال به همین پویایی باشد نه اینکه فقط ایام عید وایام خاص ...در حال ثبت نظر  نظر شما ...در حال ثبت نظر 
|