اخبار > تولد نوزاد دختر در آمبولانس 115 پایگاه شامکان


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

تولد نوزاد دختر در آمبولانس 115 پایگاه شامکان

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی سبزوار گفت: مادر بارداری از روستا شامکان نوزاد دختر خود را داخل آمبولانس اورژانس 115 به دنیا آورد.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی سبزوار گفت: مادر بارداری از روستا شامکان  نوزاد دختر خود را داخل آمبولانس اورژانس 115 به دنیا آورد.

به گزارش وبدا ، سعید فکور اظهار کرد: در پی تماس تلفنی با اورژانس ١١٥پایگاه شامکان برای مادری باردار  35 ساله در روستای شامکان  درخواست کمک و امداد شد که بلافاصله آمبولانس 115  به همراه دو کارشناس فوریت‌های پزشکی  به محل اعزام شدند.

وی افزود: پس از عزیمت تیم امدادی اورژانس 115 به محل و انجام اقدامات درمانی، در حین انتقال مادر درد زایمان مادر تشدید شد و نوزاد در  آمبولانس به کمک کارشناس‌های اورژانس 115 به دنیا آمد. خوشبختانه وضعیت مادر و نوزاد رضایت بخش بود و پس از انجام اقدامات درمانی مناسب مادر و نوزاد تحویل بیمارستان شهیدان مبینی شدند.

به گفته وی، تکنسین‌های این ماموریت آقایان ترخاصی و هاشم آبادی بودند.

 

 

تاریخ درج خبر: شنبه ٢٨ اسفند ١٣٩٥    / شماره خبر:  ٦٠٩٧  / تعداد بازدید:  3334

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: