اخبار > پوشش مراقبت 100 درصدی خدمات میانسالان در طرح تحول سلامت خانواده


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

پوشش مراقبت 100 درصدی خدمات میانسالان در طرح تحول سلامت خانواده

دکتر روکی مدیر گروه سلامت خانواده اظهار داشت: در راستای طرح تحول نظام سلامت و اجرای ارتقاء سلامت خانواده و جمعیت کلیه گروههای سنی تحت پوشش واحد سلامت خانواده قرار گرفته اند و ارائه خدمات به میانسالان در سال 95 توسط مراکز شهری خدمات میانسالان به 100 درصد در دانشگاه رسیده است با توجه به ادغام بیماری غیر واگیر در نظام شبکه ارائه خدمات به میانسالان و کنترل عوامل خطر بیماریهای غیر واگیر امید است با اجرای کامل طرح ، شاهد کاهش بار بیماریهای ناشی عوامل غیر واگیر در سطح شهرستان باشیم .

وی افزود :  از مهمترین اقدامات دیگر با راه اندازی کلاسهای آمادگی زایمان افزایش تعداد کلاسها به 2 مرکز و درسال آتی به 5 افزایش می باید مرکز می باشد که منجر به کاهش زایمان به روش سزارین از 39 درصد به 30 درصد در سال 95 شده است .

دکتر روکی ادامه داد : همچنین با راه اندزی 5 پایگاه حاشیه شهرو مراکز خدمات جامع سلامت شهری و به کارگیری مراقبین سلامت در صد پوشش مراقبت زنان از 5/8 درصد به 8/35 درصد درسال 95رسید و درصد مراقبت مردان از 9/4 درصد به 5/11 درصد در سال 95 رسیده است .

مدیر گروه سلامت خانواده عنوان کرد : همچنین عنایت به سیاستهای  جمعیتی  ابلاغی  مقام معظم رهبری مبنی بر اتخاذ سیاستهای تشویقی فرزند پروری ، میزان باروری کلی با توجه به برگزاری کلاسهای مزدوجین و آموزش زوجین و ارائه مطلب مرتبط با ازدواج با فرزند پروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ارتقاء این شاخص در حال حاضر با 53/2 درصد نسبت به کشوری 9/1 در صد روند مطلوبی را پیش رو دارد.

وی خاطر نشان کرد: برخی از شاخص ها از جمله مرگ و میر کودکان 1 تا 59 ماه روند کاهش داشته به طوریکه از 4/4 در سال 92 به 7/3 در سال رسیده است در صد متولدین زیر 1500 گرم نیز در 1000 تولد زنده تا سال 95 روند نزولی داشته و از 4/1 درصد به 1/1 درصد کاهش یافته است ./ 140

 

 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ٢٥ اسفند ١٣٩٥    / شماره خبر:  ٦٠٦٤  / تعداد بازدید:  2417

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: