- بازديدکنندگان آنلاين13
- بازديد کنندگان اين صفحه1485
- بازديدکنندگان امروز9965
- کل بازديدکنندگان73485670
- تاریخ آخرین بروز رسانی: شنبه ١٢ آبان ١٤٠٣
سبزوار - خیابان اسدآبادی
آدرس اینترنتی:hh.medsab.ac.ir
تلفن: 44011600
نکات آموزش تغذیه در بیماران قلبی عروقی
1-ایجاد تعادل میان انرژی دریافتی و فعالیت بدنی برای رسیدن به وزن طبیعی یا حفظ آن 2-مصرف رژیم غذایی غنی از سبزیجات و میوه ها 3-مصرف غذاهای سرشار از فیبر مثل گندم سبوسدار ،جو،چاودار ،سبزیجات و میوه ها به جای ابمیوه 4-مصرف ماهی ها به ویژه از انواع ماهی های چرب حداقل دوبار در هفته 5-محدود کردن مصرف چربی های اشباع به کمتر از 7% انرژی روزانه ،چربی ترانس به کمتر از 1% انرژی روزانه و کلسترول به کمتر از 300 میلی گرم روزانه 6-استفاده از پرئتیین های گیاهی مثل حبوبات ،گوشت سفید و گوشت قرمز بدون چربی 7-به حداقل رساندن مصرف چربی ها ی هیدروژنه و جامد و استفاده از روغن مایع 8-به حداقل رساندن مصرف مواد حاوی قند و شکر مثل نان شیرینی ها و شیرینی جات ،نوشابه ،آبمیوه تجارتی یا پودر آبمیوه 9-انتخاب و تهیه غذاهای بدون نمک یا با نمک اندک به وسیله ی حذف نمکدان از سر سفره ،خیارشور و... 10-به حداقل رساندن غذاهای فوریFast food)) و آماده که اغلب شور ،چرب ،شیرین و یا سرخ شده هستند.
|