شرح وظایف واحد بهداشت محیط
v بازدید و بررسی وضع بهداشتی تأسیساتی که با بهداشت محیط ارتباط دارند
v اجراء ونظارت براجرای استانداردها و مقررات بهداشت محیط
v نظارت بر وضع بهداشتی مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد خوراکی،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی و اجرای مقررات ، آیین نامه ها و استانداردهای مربوط و اظهار نظر پیرامون نقایص آنها.
v شرکت در مبارزه با اپیدمیها و تأمین بهداشت محیط بهنگام بروز سوانح از قبیل:سیل،زلزله و همکاری با سایر واحدهای زیربط
v رسیدگی به شکایات مربوط به بهداشت محیط و ارائه پیشنهادات به مقامات مربوط.
v همکاری در برنامه ریزی و بررسی برنامه بهداشت محیط با مقام مافوق.
v جمع آوری و تنظیم و تجزیه و تحلیل آمار و اطلاعات در زمینه بهداشت محیط.
v ارتباط با مؤسسات علمی یا آموزشی و تحقیقاتی بمنظور کسب آخرین اطلاعات در زمینه بهداشت محیط و ارائه اطلاعات مذکور به مقامات مربوط.
v همکاری در ارائه مشورتهای بهداشتی به دستگاههای اجرایی استان طبق دستورمقام مافوق.
v پیش بینی و گزارش نیازمندیهای آزمایشگاه فیزیک وغیره.
v تدوین برنامه های آموزشی آموزشگاهها.
v مطالعه وبررسی احتیاجات آموزشی وتنظیم گزارش ودادن پیشنهادهای لازم.
v مطالعه وبررسی درباره بکاربردن روشهای جدید عملیاتی بمنظوربازده بهتروکارآئی بیشتر.
v تهیه وتنظیم دستورالعملها وبخشنامه های مشروح عملیاتی وآماری وتسلیم به مقام مافوق.
v همکاری باادارات ومؤسسات مختلفی که بابهداشت محیط ارتباط دارند.
v اظهارنظردرموردنقشه هاوطرح های مربوط به تأسیسات بهداشتی.
v مطالعه وبررسی احتیاجات آموزشی وتنظیم گزارش وارائه پیشنهادهای لازم.
v نظارت برکلیه امورفنی، مالی واداری آموزشگاه.
v نظارت برحسن اجرای عملیات صحرائی وراهنمائی واحدهای مربوط.
v مطالعه پیرامون بکاربردن روشهای جدیدعملیاتی بمنظورافزایش بازده وکارآئی.
v شرکت درسمینارهای آموزشی کادرعملیاتی.
v شرکت درکمیسیونهای داخلی سازمان وعضویت درکمیته خای علمی مربوط.
v بازدیدونظارت مستقیم ازعملیات صحرائی.
v همکاری درتهیه وتنظیم برنامه های بهداشت محیط درسطح کشور.
v بازرسی بهداشتی گوشت و سایرفرآورده های خام دامی وتولیدی درکشتارگاههای داخلی ویا وارداتی درمبادی ورودی ومراکزتوزیع ومشخص نمودن کیفیت وسلامت آنها.
v نظارت یاانجام نمونه گیری ازگوشت وسایرفرآورده های خام دامی وکنترل نمونه های تحویلی جهت آزمایشات لازم.
v نظارت بهداشتی برکارخانجات تهیه وتولید فرآورده های خوراکی وقابل استفاده دامی در بخش موادغذائی براساس دستورالعمل صادره.
v نظارت بهداشتی وصدوردستورات بهداشتی لازم درکارخانجات تبدیل ضایعات وانجام نمونه گیری های لازم بمنظور کنترل کیفی وبهداشتی فرآوده های تولیدی آنها.
v سرپرستی بهداشتی مرکزنگهداری گوشت وسایرفرآورده های خام دامی ونظارت براجرای دستورالعمل های بهداشتی درمرکزبسته بندی گوشت وسایرفرآورده های خام دامی.
v صدوردستورات بهداشتی بمنظوربالابردن سطح بهداشت عمومی درکارخانجات کشتارگاهها وسردخانه ها.
v انجام اقدامات بهداشتی لازم طبق دستورالعمل های صادره درامورمربوط به ورودوخروج دام وطیور.
v انجام آزمایشات میکروبیولوژی برروی نمونه های مرضی، داروئی ،خوراک دام وطیوروتسلیم نتایج حاصله جهت اظهارنظربه مقام مافوق.
v نظارت براجرای طرحهای بهداشت محیط درسطح کشور.
v شرکت درتهیه ی بودجه وتنظیم کلیه امورمربوط به اداره کل بهداشت محیط یا سایربرنامه های بهداشتی وزارتخانه متبوع وسایر وزارتخانه ها وسازمانهای دولتی که بنحوی به بهداشت محیط ارتباط پیدامی کند.
v انجام سایرامورمربوطه |