مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان داورزن: همزمان با روزهای سخت مبارزه و پیشگیری از ویروس کرونا با همکاری دهیاری و شوراهای اسلامی منطقه، کانونهای جدید و فعال بیماری سالک را شناسایی و عملیات سمپاشی مبارزه با این بیماری را آغاز شد.
مهندس شهرابادی در رابطه با این طرح گفت: برای مبارزه با بیماری سالک در منطقه جنوبی شهرستان، لانه کوبی و گذاشتن طعمه انجام شده است.
وی افزود: برای اطمینان و ریشه کنی این بیماری، لازم است عامل انتقال بیماری را از بین برد و به همین منظور در این مرحله از روش مه پاشی استفاده شد.
وی در ادامه با اشاره به حساسیت این مرحله تصریح کرد: با توجه به این که عامل انتقال بیماری، پشه خاکی آلوده بوده و فعالیت این موجود در نزدیکی غروب آفتاب و شب بیشتر است، مه پاشی نیز در عصر انجام شد.
مهندس شهرآبادی با اشاره به مکان هایی که باید مه پاشی انجام شود، اظهار کرد: معمولاً پشه خاکی در نزدیکی جایگاه دام ها، مخروبه ها، نخاله های ساختمانی، اطراف برکه ها و چشمه ها زندگی می کند.
لازم به ذکر است؛ سالک نوعی بیماری پوستی است که بر اثر نیش پشه بوجود میآید و بر روی نقاطی که عمدتا پوشانده نمیشود مانند صورت ایجاد میشود./ تاج مزینانی






