بمناسبت هفته سلامت با شعار ایمنی غذا از مزرعه تا سفره ، واحد بهبود تغذیه جامعه حوزه معاونت بهداشتی اقدام به فعالیتهای ذیل نمود:
1- شرکت فعال در نمایشگاه هفته سلامت :
*برگزاری جشنواره غذای سالم با هدف اصلاح الگوی مصرف تغذیه جامعه باهمکاری داوطلبین سلامت
*برگزاری مسابقه چرا غذاهای سنتی بهتر از غذاهای اماده هستند برای عموم مردم.
*مشاوره تغذیه سالم
* تهیه ماکت هرم غذایی جهت آموزش گروه های غذایی به مردم
*سرگرمی های آموزشی- تغذیه ای برای کودکان
*ارایه پمفلتهای آموزشی -تغذیه ای برای عموم مردم (10 مورد)
* معرفی سایتهای وزارت بهداشت و دانشگاه سبزواردر زمینه تغذیه به عموم مردم جهت دسترسی به اطلاعات روز تغذیه ای
*پخش تیزرهای نیمیشن تغذیه ای در زمینه نمک یددار .........در نمایشگاه
*بازدید از نمایشگاه توسط مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه سرکار خانم دکتر عبداللهی و مسئولین عالی رتبه ادارات شهرستان سبزوار
2- برگزاری کمیته تخصصی امنیت غذایی با حضور سرکار خانم دکتر عبداللهی و معاونت محترم استاندار وفرماندار ویژه سبزوار وریاست محترم دانشگاه و معاون محترم بهداشتی ،معاونت محترم پشتیبانی و مسئولین ادارات عضو کمیته
3- برگزاری همایش تغذیه سالم در جهت ارتقای آگاهی کارکنان بهداشتی و سایر کارکنان ادارات با حضور سرکار خانم دکتر عبداللهی
4- برگزاری ازمون ایمنی مواد غذایی جهت 3000 نفر ازپرسنل دانشگاه
5- چاپ مطالب آموزشی در رسانه های محلی و ارسال بروشور تغذیه سالم در رستورانها به صنف مربوطه
6- چاپ وتوزیع مطالب آموزشی جهت ادارات و همایش تغذیه سالم برای کارکنان دانشگاه و سایر ادارات
7- ارسال پوستر و پمفلتهای آموزشی به مراکز بهداشتی درمانی وکلیه ادارات
8- برگزاری جلسه آموزشی ایمنی وتغذیه دانش آموزان جهت اولیای مدرسه شاهد
|