اهدای عضو عملی انسانی و خیرخواهانه است که میتواند نجاتبخش بیمارانی شود که به دلایلی چون ابتلا به بیماریهای گوناگون یا حوادث غیرمترقبه به اعضا و یا نسوج پیوندی نیاز دارند.۳۱ اردیبهشت ماه در ایران «روز ملی اهدای عضو» نامگذاری شده است و هدف آن آگاهی بخشی در مورد این پدیده است.
-
-
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزوارگفت:در حال حاضر موارد ابتلا و بستری کرونا در سبزوار و شهرستان های تحت پوشش این دانشگاه کاهش یافته که نشان از همراهی و همکاری عموم مردم و تلاش بی وقفه مدافعان سلامت در خدمت رسانی به بیماران است
-
دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت، با اشاره به شعار امسال هفته سلامت که «سلامت ما، سلامت سیاره ما» اعلام شده است، لازمه تحقق این شعار در کشور را، نقش مهم مسئولین، سمن ها و سازمانها در این زمینه عنوان کرد و گفت: با همین رویکرد و بمنظور بهره مندی هر چه بیشتر از توانمندی و اشاعه راهکارها روز شمار هفته سلامت به شرح زیر اعلام می شود:
-
با حکم دکتر محمد سالاری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزوار حسن چشمی به عنوان سرپرست مدیریت خدمات و پشتیبانی دانشگاه منصوب شد.
-
به استحضار همشهریان عزیز می رساند برنامه حضور متخصصان مغزواعصاب کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی سبزوار در اردیبهشت ماه1401به شرح زیر است.