در راستای ارتقاء سلامت اجتماعی

اجرای 59 پروژه بهداشتی درمانی در معاونت بهداشتی

در راستای اجرای طرح تحول سلامت، عملیات عمرانی 59 طرح بهداشتی در سبزوار و شهرستانهای تابعه دانشگاه شامل 21 خانه بهداشت ، 11 پایگاه سلامت شهری و روستای ، 16 مرکز جامع سلامت ، 7 پانسیون پزشک ، 3 ستاد بهداشتی درمانی و 1 مرکز آموزش بهورزی با اعتباری بالغ بر 27 میلیارد تومان آغاز شده است .

1111.jpg



دکتر مریم مسعودیفر معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت سبزوار اظهار داشت : در راستای اجرای طرح تحول سلامت، عملیات عمرانی 59 طرح بهداشتی در سبزوار و شهرستانهای تابعه دانشگاه شامل 21 خانه بهداشت ، 11 پایگاه سلامت شهری و روستای ، 16 مرکز جامع سلامت ، 7 پانسیون پزشک ، 3 ستاد بهداشتی درمانی و 1 مرکز آموزش بهورزی با اعتباری  بالغ بر 27 میلیارد تومان آغاز شده است .


وی افزود : 60 درصد از اعتبارات این طرح های سلامت محور توسط وزارت بهداشت و 20 درصد توسط دانشگاه و 20 درصد توسط فرمانداری و دستگاههای اجرایی انجام می شود .


دکتر مسعودیفر عنوان کرد : با توجه به اینکه دانشگاه مکلف است تا خرداد ماه این پروژه ها را تکمیل کند ، نقش و مشارکت خیرین نیک اندیش حوزه سلامت در تامین اعتبار و اختصاص زمین بسیار حائز اهمیت می باشد .


 

  • گروه خبری : روابط عمومی 3,معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 5532
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Z3K7
کلمات کلیدی
لیست اخبار

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

فیلتر بر اساس:

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: