چهارشنبه ٢٨ آذر ١٣٩٧
منو اصلی


  چاپ        ارسال به دوست

شبکه بهداشت ودرمان خوشاب خبر داد

جلسه آموزشی صنوف حساس مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت ودرمان خوشاب؛با توجه به اهمیت آموزش در پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب وغذا و با هدف افزایش آگاهی متصدیان مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی و لزوم رعایت هر چه بیشتر نکات بهداشتی در محیط کار جلسه آموزشی با موضوع بهداشت مواد غذایی و بهداشت محیط کار توسط کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان جهت متصدیان صنوف برگزار شد .
در این جلسه آموزشی که با همکاری اتاق اصناف و اداره اماکن در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد کارشناس بهداشت محیط ضمن تاکید بر رعایت کلیه موازین بهداشتی توسط پرسنل شاغل در واحد های صنفی در حین انجام کار، به ارائه آموزشهای لازم در خصوص رعایت نکات مرتبط با بهداشت فردی، بهداشت محیط کار ، بهداشت ابزار و وسایل و نیز بهداشت موادغذایی به ویژه کاهش مصرف نمک و روغن عدم استفاده از مواد غیر مجاز به ویژه رنگ در تهیه غذا پرداخت.
در پایان ضمن تشریح سامانه رسیدگی به شکایات مردمی (190) بر شستشوی صحیح دست و شستشوی سبزی و میوه و ممنوعیت استفاده از دخانیات در اماکن عمومی و تهیه و توزیع مواد غذایی توسط متصدیان تاکید گردید/٢٠٠سلطاني


٠٩:٥٣ - پنج شنبه ٦ ارديبهشت ١٣٩٧    /    شماره : ٨٢٤٥    /    تعداد نمایش : ٤١٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 





لینکهای مفید

 
درباره سبزوارIدرباره دانشگاهIنقشه سایتIپست الکترونیکIتماس با ما

سبزوار - خیابان اسد آبادی - چنب باغ ملی - ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه