دیدار رئیس شبکه بهداشت و درمان خوشاب با سالمندان ایثارگر شهرستان خوشاب
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوشاب: دیدار رئیس شبکه بهداشت و درمان خوشاب و رئیس اداره بنیاد شهید شهرستان با سالمندان ایثار گر به مناسبت هفته سالمند در شهرستان خوشاب
دکتر احمدی در این دیدار با تجلیل از صبر، ایثار و فداکاریهای خانواده معظم شهیدان، جانبازان و ایثارگران، گفت: خانواده شهدا، فرزندان برومند خود را در زمانی که کشور به آنها نیاز داشت در راه اسلام و انقلاب تقدیم کردند و این اجری بی پایان در نزد خدای متعال خواهد داشت.
وی در ادامه افزود:شهدا وایثارگران از سرمایه های ارزشمند وجاودان انقلاب هستند وامروز افتخار میکنیم در خدمت سالمندانی هستیم که یاد وخاطره شهدا را برای ما زنده می کنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان خوشاب : ما بهعنوان بخشی از متولیان سلامت جامعه تکریم وخدمت به سالمندان شهرستان را در اولویت ارائه خدمات سلامت قرار می دهیم تا این قشر بتوانند دوران سالمندی را با امیدوآرامش گذرانده و در همه امور جامعه مشارکت فعال داشته باشند.
شایان ذکر است در ادامه مهندس مهري رئیس اداره بنیاد شهید و ایثار گر شهرستان با اشاره به اینکه امید است بتوانیم وظایف خود در را در راستای خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران به نحو مطلوب انجام دهیم تا در پیشگاه خداوند و نزد مردم شرمنده و مدیون خون شهدا نباشیم، بیان داشت: امیدواریم توفیق خدمت به خانوادهای شهدا و ایثار گران را به معنای واقعی داشته باشیم.
گفتنی است در ادامه این دیدار صمیمی از دو پدر ومادر شهید با اهدا هدایایی به رسم یادبود تجلیل و ویزیت رایگان انجام شد
١٣:٥٠ - سه شنبه ٩ مهر ١٣٩٨ / شماره : ١٠٨٠٠ / تعداد نمایش : ٧٧