چاپ        ارسال به دوست

توصیه های بهداشتی برای مسافرین اربعین

مسافرت به علت استراحت کم، خستگی راه، تغییر شرایط آب و هوایی و تهیه آب و منابع غذایی از منابع گوناگون، کاهش مقاومت بدن را به همراه دارد و به همین دلیل عوامل خطرآفرین بیش از معمول انسان ها را با خطر مواجه می کند.

توصیه های بهداشتی را برای حفظ سلامت و ایمنی بیشتر عزیزان یادآور می شویم امیدوار است تمام زائرین عزیز با حفظ صحت و سلامت مراسم عبادی خود را به انجام برسانند.

قبل سفر

1 -  استفاده از حنا در کف پا

2 - نرمش و پیاده روی به مدت یک ساعت روزانه یک هفته قبل از سفر

3 - استفاده از شیر یک لیوان + ۳ ق.چ فلفل سیاه+ عسل جهت پیشگیری از سرماخوردگی

طی سفر

1 - همراه داشتن ماسک تنفسی، چفیه و عینک آفتابی

2 -  بستن و گرم نگه داشتن سروصورت

3 - پوشیدن جوراب و استفاده از مچ بند

4 - بعد از هر یک کیلومتر پیاده روی پاها را در آب سرد گذاشته و ماساژ دهید

5 - خوردن روزانه یک عدد سیب

6 - هنگام استراحت و تجدید وضو پاها و کشاله ران را شستشو دهید.

7 -  نوشیدن شیر همراه خرما

8 - مکیدن خرما طی سفر

9 -  استفاده از پودر ضد التهاب پوست در طی سفر

10 -  بستن کمر با شال

11 -  حذف پنیر به عنوان صبحانه بدلیل افزایش اسیداوریک در زمان پیاده روی که سبب درد در ناحیه مچ و انگشت شصت می شود.

12 -  ناهارو غذای مغذی (حجم کم با قدرت زیاد)

13 -  استفاده از چوب دستی یا عصا

بعد از سفر

1 -  ماساژ پاها به جهت تقویت عضلات و جلوگیری از گرفتگی آنهابا پمادو آبگرم

2 -  بالا نگه داشتن پا در زمان خواب به مدت یک هفته

میوه و غذاهای قبل ، حین و بعد از سفر

1 -  همراه داشتن ۴ میوه  ملین طی سفر طبق دستور امام صادق(ع) : مویز- خرما- انجیر- عناب/ بادام ۷ الی ۱۴ عدد

2 -  صبحانه: حذف پنیر

3 - خوردن ارده شیره انگور، اردو عسل، کره و عسل ، خامه و عسل جهت صبحانه

4 - ناهار غذای فشرده (حجم کم با قدرت زیاد)

5 -  شام : پخته شده کدو چغندر شلغم، ، خوراک عدس و گلپر، سیب زمینی آبپز و آویشن

 واحدمدیریت خطر بلایا معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


٠٨:٥٥ - سه شنبه ١٦ مهر ١٣٩٨    /    شماره : ١٠٨٣٧    /    تعداد نمایش : ٩٧


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: